2108329604 6978157346, 6970520893 Στρ. Δαγκλή 27, Κατω Πατησια xvcarservice@gmail.com

XV Car Service
Γέραλης Ευάγγελος - Μπαμπαράκος Ζαχαρίας - Συνεργείο Αυτοκινήτων - Κάτω Πατήσια Αττική

Το συνεργείο αυτοκινήτων XV Car Service Γέραλης Ευάγγελος - Μπαμπαράκος Ζαχαρίας που εδρεύει  Στρ. Δαγκλή 27, Κατω Πατησια στην Αττική, αποτελεί ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων που εξυπηρετεί πελάτες κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη. 

Στις σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα εργαλεία εγκαταστάσεις μας, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με πρωταρχικό μας στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Οι υπηρεσίες έχουν γνώμονα την αξιοπιστία και παράλληλα την λιγότερη δυνατή χρηματική επιβάρυνση του πελάτη. Στο ολοκληρωμένο συνεργείο αυτοκινήτων, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και το σέρβις όλων των μηχανικών συστημάτων του αυτοκινήτου σας. Η χρόνια εμπειρία μας δίνει την ευχέρεια να ανταπεξερχόμαστε σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική και μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου σας.

Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτουμε με ταχύτητα και συνέπεια οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας και των δικών σας ανθρώπων.